Vi åbner igen medio maj

Efter en vellykket udstilling hos TV2 i Odense er vores billeder nu kommet tilbage. Vi genåbner galleriet i Sønderborg om en lille 14 dage. Galleriet har haft en lille ‘facelift’ imens vores malerier har været ud af huset. Vi glæder os til at viser jer vores nye lokaler 🙂

Hjemme på Harbæksgård i Skovby er vi også ved at gøre  vores store showrooms istand til de sommer måneder.

Begge steder er åbent efter aftale, så ring 21420006 eller send os en email gallerieje@bbsyd.dk for at aftale en tid. Der bliver nogle dage i løbet af sommeren hvor vi har fast åbent i galleriet i Sønderborg og på gården i Skovby. Hold øje med vores Facebook, Instagram eller denne side for alt information om dette.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s