Thomas Malerier

Udpluk af Thomas Eje malerier til salg hos Galleri Scrivens & Eje

 thomaseje.dk

Thomas Eje Instagram

Galleri Scrivens & Eje Facebook

Jeg er det man kalder ”ud af en kunstnerfamilie”. Faderen-kunstmaler, moderen-emaljekunstner, broderen-komponist, morfaderen-kunstmaler, moderens to brødre-billedhugger og keramiker, fætrene- musiker, kunstmaler, fotograf, designer, og falckredder, og nu: konen Katherine -kunstmaler. Det må da smitte af på en eller anden måde…

Som det ses på billedet begyndte jeg tidligt mit kulørte virke, med min fars malergrej. Gennem årene mere eller mindre diskret, og nu meget mindre diskret end det før har været mindre. Jeg maler først og fremmest for at glæde mig selv, og håber derefter at det kan glæde andre. Ligesom med iltmaskerne i flyveren – du skal altid hjælpe dig selv før du kan hjælpe andre.

Med andre ord: Jeg ønsker at være frivilligt komisk, og gøre mig heldigt bemærket…

One thought on “Thomas Malerier

Der er lukket for kommentarer.